NOTICIES

  • Acció Local
Inscriu-te a la Jornada de Turisme i Economia Social que realitzarem el proper 14 de juny de 2024. L'objectiu és promoure el debat i la reflexió sobre els obstacles i reptes actuals, i generar un espai de co treball transversal amb els diferents actors del teixit del territori per contribuir a l’enfortiment i l’articulació de l’ecosistema de turisme i economia social.
  • Acció Local
Actualment, gràcies al suport de l’Ajuntament de Barcelona, Aethnic està desenvolupant un nou projecte amb l’objectiu de millorar i potenciar l’accés de totes les persones a l’activitat turística del barri. En el decurs de la proposta, Aethnic ha realitzat diverses activitats per conèixer, analitzar i millorar l'oferta turística del Poblenou.
  • Acció Local
La Declaració d'Aethnic és un catalitzador per manifestar la urgència de reconvertir el turisme en un moviment tractor de la transició ecosocial i incidir en la necessitat de transformar els models turístics tradicionals en pro dels reptes globals del Planeta.
  • Acció Local
Organitzem una passejada al barri de la Sagrada Família per visibilitzar les iniciatives d’Economia Social i Solidària que s’involucren de forma activa amb el territori i el seu potencial per a la transició ecosocial.
  • Acció Local
La Xarxa de Turisme Responsable és un dels projectes beneficiaris del programa europeu Tourban, que té per objectiu l’enfortiment de projectes de turisme urbà sota criteris de sostenibilitat
  • Acció Local
A principis d’any, Aethnic va donar el tret de sortida a la segona fase del projecte XTRS de Barcelona, una aliança estratègica que pretén transformar el model turístic actual en un de responsable i sostenible a partir de la participació activa dels agents locals de la ciutat.
1 / 3123