NOTICIES

Final de curs del Programa FuTurismes

Aethnic ha participat al llarg del curs 2020-2021 en el Programa FuTurismes, organitzat per Barcelona Activa per fomentar l’emprenedoria local en turisme sostenible.

D’entre 25 projectes inicials, el projecte de Xarxa de Turisme Sostenible d’Aethnic va ser escollit juntament amb 13 més per gaudir d’una completa formació especialitzada.

El seu objectiu ha estat facilitar la redacció de Plans d’Empresa per impulsar propostes innovadores en gestió turística. Amb el suport de Futurismes, Aethnic ha avançat en la concreció del projecte Xarxa de Turisme Sostenible.

Les sessions d’aquesta edició s’han hagut de fer online degut a la pandèmia. Però el 14 de juliol, als jardins de l’Hotel H10 Mimosa de Barcelona s’ha pogut fer la sessió final amb la participació física de tots els participants i els responsables de Barcelona Activa.

L’acte de final de curs ha comptat també amb el regidor de Turisme de l’Ajuntament de Barcelona, la diputada provincial de Turisme, el president de les agències de viatge ACAVe i el president del Gremi d’Hotels, entre altres personalitats.

Premis FuTurismes 2021

D’entre els 14 projectes participants, tres han estat premiats amb aportacions econòmiques de 10.000€ per engegar els seus projectes. Han estat el projecte de Caram, Caram impulsat per dues emprenedores joves del Penedès, que promou activitats de descoberta en l’àmbit de la gastronomia artesana i l’enologia areu de Catalunya, el projecte Disvoize, de tecnologia digital al servei del guiatge de grups turístics per reduir la remor en les explicacions dels guies, i el projecte Emotion History, agència de turisme cultural que organitza experiències insòlites i immersives en cases històriques i espais singulars. Enhorabona a tots els premiats!<br