NOTICIES

Lliçó i acte inaugural del Curs de Capacitació pera Dones vulnerables a Gàmbia

La Televisió Nacional de Gambia (GRTS) s’ha fet ressò del llançament el 17 d’abril a Banjul del projecte “No Woman Left Behind” que impulsem Aethnic, l’Institute of Travel and Tourism of Gambia (ITTOG) i la Gender Platform.

Al llarg de 2021, el projecte capacita fins a 30 dones en situació de vulnerabilitat com a professionals del TRS (turisme responsable i sostenible) i les acompanyarà en la seva inserció laboral i apoderament en drets humans i de gènere.

El projecte Compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya per mitjà de l’Agència Catalana de Cooperació (ACCD).

L’acte de llançament públic del projecte va comptar amb l’assistència del Ministre de Dona, Afers Socials i Infància, Sr. Kajali Sonko, del Director de la National Human Rights Comission (NHRC), Dr. Cherno Omar Barry. I naturalment, de les 30 dones inscrites al Curs de Capacitació.

En nom del projecte a escala local van intervenir en l’acte el Sheik Tejan Nyang, director de l’ITTOG, el Dr. Adama Bah, president del ITTOG i responsable local del Projecte, i la Sra. Tabou Sarr, presidenta de la Gender Platform.

Per part d’Aethnic, van intervenir en l’acte el director del Projecte, Jordi Tolrà i el president de l’Associació, Jesús Martín.