NOTICIES

Nou acord de mentoratge i pràctiques per a les estudiants del projecte NWLB de Gàmbia

Una prestigiosa institució de la Casamance ofereix pràctiques i mentoratge a les estudiants

Per invitació de l’ Institute of Travel and Tourism of Gambia (ITTOG) la coneguda experta en processament d’aliments, Noelle Niouke va visitar el projecte No Woman Left Behind del 3 al 6 d’Octubre de 2021.

La senyora Niouke, establerta a Ziguinchor, a la regió senegalesa de Casamance, opera una institució de formació en processament d’aliments: la GIE DEMIIR

La senyora Niouke és una experta en el processament d’aliments, en especial de fruites i verdures i ha viatjat molt per l’Àfrica occidental per formar i exposar les seves tècniques en fires comercials internacionals.

Visita i acord de col.laboració

La senyora Niouke va ser convidada a parlar amb les estudiants participants al nostre projecte sobre la seva experiència com a dona emprenedora i també a fer de mentora en el projecte.

El projecte NWLB signarà un acord amb la institució de formació amb la GIE DEMIIR que cobrirà àrees de cooperació en l’àmbit de la formació, visites d’estudi per intercanviar idees i la promoció de productes produïts per participants del NWLB en l’àmbit de la transformació d’aliments.

Per començar, dues estudiants del projecte NWLB d’origen casamance faran tres setmanes de pràctiques laborals a les seves instal.lacions.

La visita al projecte de Noelle Niouke, de la Casamance, permet signar un acord de col.laboració al Projecte suport en forma de mentoratge i pràctiques per a les estudiants a Senegal.