NOTICIES

Taller de cocreació de projectes de Turisme Responsable i Sostenible (TRS)

Des de l’Associació Ethnic (Aethnic) i amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona hem organitzat el Taller de Cocreació i Codisseny d’Experiències de Turisme Responsable amb l’objectiu d’oferir eines i coneixements pràctics per a cocrear productes i serveis turístics responsables.

Aquest taller online forma part del projecte Xarxa de Turisme Responsable-Project Pilot Poblenou en el marc de la iniciativa Impulsem el Que Fas i s’emmarca en la línia dels projectes locals d’Aethnic, a partir dels quals es pretén promoure un nou model turístic per a la ciutat de Barcelona que es basi en els criteris del Turisme Responsable i Sostenible (TRS) i de l’Economia Social i Solidària (ESS).

L’objectiu comú d’ambdues iniciatives és teixir una Xarxa de Turisme Sostenible compromesa amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030 de l’ONU.

Així doncs, aquest Taller de Cocreació i Codisseny d’Experiències de Turisme Responsable pretén oferir a les entitats col·laboradores del projecte un seguit de materials pràctics per a crear, adaptar i/o millorar experiències turístiques que generin riquesa a nivell local, redueixin les desigualtats socials i lluitin contra els efectes del canvi climàtic.

En aquest context, el curs adopta un enfocament eminentment pràctic per tal que les participants puguin exposar les seves creacions i generar sinergies amb la resta d’assistents. D’aquesta manera, el taller es dirigeix a totes aquelles entitats i empreses que vulguin crear o millorar els seus productes i serveis turístics en base a criteris de responsabilitat i sostenibilitat.

Si tens ganes de participar del nostre taller online, pots confirmar la teva assistència mitjançant aquest enllaç d’inscripció:

https://www.eventbrite.es/e/entradas-taller-de-cocreacio-i-codisseny-dexperiencies-de-turisme-responsable-168921224931

Les places són limitades, el termini d’inscripció finalitza el 22/09.

Un cop confirmada l’assistència et farem arribar la documentació del taller així com l’enllaç a la plataforma per poder participar-hi.

T’esperem el proper dia 29 de setembre de 16.30h a 19h!