PROJECTES

Goals for Africa

Cooperació Internacional

 | Gambia

L’Associació Ethnic desenvolupa un projecte de turisme solidari per a l’Associació Esportiva Ramassà amb l’objectiu de promoure la justícia global mitjançant l’activitat esportiva i el turisme solidari.

El projecte es materialitza en la celebració d’un partit de futbol solidari entre l’A.E. Ramassà i el F.C Banjul. I en la realització d’un programa de viatge de turisme solidari per tal de dinamitzar diferents projectes locals a través de l’activitat turística.

Objectius

S’ha dissenyat una experiència turística que permetrà conèixer de primera mà la realitat social i cultural del país a través del contacte i la interacció amb diferents actors locals. Així com vinculant activitats i tallers amb diferents onegés i actors pel desenvolupament del terreny, per fer de l’esport una eina de millora de la qualitat de vida dels diferents col·lectius locals.

Aquesta proposta ha estat co-produïda conjuntament per l’equip d’Aethnic i l’agència de viatges Altaïr, amb l’objectiu d’oferir els serveis per a la celebració del projecte. També s’ha comptat amb la participació de la Fundació Kalilu Jammeh com a ONG beneficiària de les donacions de l’A.E. Ramassà.

Localització del projecte:

Gambia

Calendari d'aplicació: