VIATGES

MARROC EN FAMILIA

8 DIES

Des de 950€ per persona

Una ruta plena d´autenticitat on descobriràs els principals atractius del Rif i nord del Marroc amb tota la teva família.

Es el nostra viatge del Nord del Marroc pensat perquè tota la família pugui gaudir de la cultura i tradicions d’aquest insòlit país, gràcies a activitats pensades tant pels més petits com pels grans de la família. 

Gaudirem tant de la gastronomia marinera i les magnífiques platges de la ciutat emmurallada de Asilah i del poble de pescadors de Ouad Lau,com de la vida més rural i tradicional d’aquesta preciosa regió de la mà de la família Houmar del poble de Tanakoub  i de la família del petit llogaret de D’hart. Aprendrem de la mà de les dones locals del poble el seu treball minuciós a la cooperativa tèxtil i prepararem uns deliciosos Rghayef per després menjar-los en un ambient familiar. 

Visitarem la ciutat de Xauen, la perla blava del Marroc, a un ritme adaptat per a tota la família, on podrem veure la font de Ras El Maa, la casba, els bells barris d’estil andalús entre altres atractius que configuren aquest racó situat entre els cims de la serralada del Rif. 

I també coneixerem els artesans de la medina de Tetuan on tota la família podrà aprendre les tècniques tradicionals del cuir o la ceràmica mentre es descobreix la història d’aquesta antiga ciutat. 

Ens allotjarem en un allotjament típic marroquí: el Riad, caracteritzat pel seu pati interior format per columnes i arcs. 

Veniu a gaudir en família d’aquesta màgica aventura!

Descarrega la fitxa completa en PDF

Necesites més informació?

Introdueix les teves dades per descarregar la fitxa