VIATGES

MARROC FOTOGRÀFIC

8 DIES

Des de 800€ per persona

Agafa la teva càmera i viu una experiència única de la mà d´una experta guia i fotògraf. Gaudiu dels colors, aromes i tradicions d’aquest impressionant país.

Un viatge que entrellaça l’aprenentatge en la fotografia i  el descobriment d’una nova cultura. Podràs descobrir les parts més interessants del nord del Marroc, de  la mà de la fotógrafa experta Cristina Marco. 

Captaràs els contrastos, colors i el ritme constant de Tetuan, antic enclavament del protectorat espanyol. Coneixeràs la medina de la mà d´un guia local, on trobaràs els diferents gremis d´aquesta ciutat. 

Gaudireu dels preciosos paisatges naturals abans d’arribar l’anomenada  perla blava del Marroc, Xauen. Allà podràs copsar amb amb la teva càmera la font de Ras El Maa, la casba, i els vells barris d’estil andalús entre d’altres. 

Descobrirem la vida tradicional marroquina gràcies al treball de les dones locals de Tanakoub, la visita a la seva  cooperativa, i el compartir la vida en familia a la casa rural de Houmar. Et deleitaras amb el menjar més típic de la regió : el tajín i molt més plats de la rica cuina marroquí on tot el grup podrà participar en la seva elaboració ( taller de cuina) .

I gaudiràs dels magnífics paisatges i platges de la costa Atlàntica que ens ofereix la ciutat d’Assilah, coneixent també els racons més especials d’aquesta preciosa ciutat emmurallada amb una clara influència portuguesa acompanyats per un guia local.

Deixa’t sorprendre pel nord del Marroc, un territori molt proper però alhora molt allunyat!

Necesites més informació?

Introdueix les teves dades per descarregar la fitxa