EXPERIÈNCIES

Aethnic treballa amb els actors locals del territori per co crear experiències turístiques responsables i sostenibles

Experiències úniques i creatives

Mitjançant el marketplace de La Xarxa oferim als turistes i visitants l’oportunitat de redescobrir Catalunya a través d’experiències úniques i creatives que posen en valor l’essència del territori català. Totes elles són co generades gràcies a la implicació i el compromís d’un ampli ventall d’actors locals que, com nosaltres, volen fer de Catalunya una destinació viva, florent, inclusiva i trepidant.  

Experiències per a tothom

Co creem experiències per a persones que viatgen soles o acompanyades, per a famílies amb nens i nenes, per a grups d’amics, per a empreses i per a centres educatius. Totes les activitats es dissenyen d’acord amb els patrons dels llocs on es desenvolupen i sempre amb el focus posat en el benestar col·lectiu de les comunitats anfitriones que les acullen. Tanmateix, totes elles contribueixen a assolir els objectius de desenvolupament sostenible de l’ONU i a avançar cap a un model turístic més just, responsable i resilient. 

Si tens ganes de gaudir de Catalunya de manera responsable, no dubtis en consultar el nostre catàleg d’experiències. N’hi trobaràs de tot tipus i per tot el territori!