Política de Privacitat

La teva privadesa és important per a nosaltres, per això et volem explicar quines dades personals recopilem dels nostres usuaris i com les utilitzem. Si la privadesa de les teves dades personals és un tema que et preocupa, et recomanem llegir detingudament aquests termes abans de facilitar-nos qualsevol dada.

Usuaris menors d’edat

Les persones més grans de tretze anys podran registrar-se a https://www.aethnic.org com a usuaris sense el consentiment previ dels seus pares o tutors. En el cas dels menors de tretze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors per al tractament de les dades personals.

En cap cas no es demanaran del menor d’edat dades relatives a la situació professional, econòmica oa la intimitat dels altres membres de la família.

Principis de privadesa

Ens hem esforçat a crear un espai segur i fiable i per això volem compartir els nostres principis respecte a la teva privadesa:

Mai sol·licitarem informació personal a no ser que realment sigui necessària per prestar-te algun servei concret.
Mai no compartirem informació personal dels nostres usuaris amb tercers, excepte per complir amb la llei o en cas que comptem amb la teva autorització expressa.
Mai utilitzarem les teves dades personals amb una finalitat diferent de la expressada en aquesta política de privadesa.
Cal advertir que aquesta Política de Privadesa podria variar en funció d’exigències legislatives o d’autoregulació, per la qual cosa s’aconsella als usuaris que la visitin periòdicament

Des d’Aethnic hem adequat la pàgina web a les exigències de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), i al Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre, conegut com el Reglament de desenvolupament de la LOPD. Compleix també amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril del 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD), així com amb la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Servicis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI).

Responsable del tractament de les teves dades personals

 • Identitat del Responsable: Jesús Martín Vidal
 • Nom comercial: Aethnic
 • NIF/CIF: G-64275076
 • Adreça: C/ Rocafort 242 bis, 3a Planta. 08029, Barcelona
 • Correu electrònic: jesus@aethnic.org
 • Activitat: Promoció ditineraris concrets i foment dinformació sobre les destinacions que es promocionen.

A efectes del previst al Reglament General de Protecció de Dades abans esmentat, les dades personals que ens envieu a través dels formularis de la web, rebran el tractament de dades d’“Usuaris de la web i subscriptors”.

Per al tractament de dades dels nostres usuaris, implementem totes les mesures tècniques i organitzatives de seguretat establertes a la legislació vigent.

Principis aplicats a la teva informació personal

En el tractament de les teves dades personals, aplicarem els principis següents que s’ajusten a les exigències del nou reglament europeu de protecció de dades:

 • Principi de licitud, lleialtat i transparència: Sempre requerirem el teu consentiment per al tractament de les teves dades personals per a les finalitats específiques que t’informarem prèviament amb absoluta transparència.
 • Principi de minimització de dades: Només sol·licitarem dades estrictament necessàries en relació amb les finalitats per a les quals són requerides.
 • Principi de limitació del termini de conservació: Periòdicament revisarem les llistes de subscriptors i eliminarem aquells registres inactius.
 • Principi d’integritat i confidencialitat: Les teves dades seran tractades de manera confidencial. Prenem totes les precaucions necessàries per evitar l’accés no autoritzat o ús indegut de les dades dels meus usuaris per part de tercers.

Com hem obtingut les dades?

Les dades personals que tractem a Aethnic procedeixen de:

 • Formulari de subscripció al nostre butlletí informatiu
 • Formulari de sol·licitut o descàrrega d’informació
 • Comentaris al bloc a través del formulari d’usuari a la pàgina web

Quins són els teus drets quan ens facilites les dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si a Aethnic estem tractant dades personals que són de la seva incumbència.

Les persones interessades tenen dret a:

 • Sol·licitar l’accés a les dades personals de la vostra persona
 • Sol·licitar-ne la rectificació o supressió
 • Sol·licitar la limitació del tractament

Els interessats podran accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar-ne la supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins que van ser recollides.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats es poden oposar al tractament de les seves dades. Aethnic deixarà de tractar les dades, tret de motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions. Com a interessat, tens dret a rebre les dades personals que t’incumbeixin, que m’hagis facilitat i en un format estructurat, d’ús comú i lectura mecànica, ia transmetre’ls a un altre responsable del tractament quan:

 • El tractament estigui basat en el consentiment.
 • Les dades hagin estat facilitades per la persona interessada.
 • El tractament es fa per mitjans automatitzats.

En exercir el teu dret a la portabilitat de les dades, tindràs dret que les dades personals es transmetin directament de responsable a responsable quan sigui tècnicament possible.

Els interessats també tenen dret a la tutela judicial efectiva ia presentar una reclamació davant de l’autoritat de control, en aquest cas, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, si consideren que el tractament de dades personals que li concerneixen infringeix el Reglament.

Amb quina finalitat tractem les vostres dades personals?

Quan un usuari es connecta amb aquesta web per exemple per comentar un post o subscriure’s a la llista de correu, està facilitant informació de caràcter personal de què Aethnic és responsable. Aquesta informació pot incloure dades de caràcter personal com poden ser la teva adreça IP, nom, adreça física, adreça de correu electrònic, número de telèfon i altra informació. En facilitar aquesta informació, l’usuari dóna el seu consentiment perquè la seva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per https://www.aethnic.org només com es descriu a l’Avís Legal ia la present Política de Privadesa.

A Aethnic hi ha diferents sistemes de captura d’informació personal i tracto la informació que faciliten les persones interessades amb la finalitat següent per cada sistema de captura (formularis):

 • Formulari de subscripció a continguts: En aquest cas, se sol·liciten les dades personals següents: Nom, Email, Adreça IP, per gestionar la llista de subscripcions i enviar butlletins, facilitats per l’usuari en realitzar la subscripció. Dins la web hi ha diversos formularis per activar la subscripció. Els butlletins electrònics o newsletter estan gestionats per Mailrelay. Les dades que ens facilites estaran ubicades als servidors de Mailrelay (proveïdor d’Aethnic) dins de la UE, a Espanya.
 • Formulari de solicitud d’informació de viatges i formulari d’informació general: En aquest cas, se sol·liciten les dades personals següents: Nom, Email, Telèfon i Adreça IP.
 • Formulari de descàrrega d’informació de viatges: En aquest cas, se sol·liciten les dades personals següents: Nom, Email i Adreça IP.
 • Formulari d’alta per a comentaris del bloc: Per comentar les publicacions de https://www.aethnic.org cal que l’usuari es doni d’alta mitjançant un formulari. En aquest cas, se sol·liciten les dades personals següents a través de wordpress.com: Nom, Email, Adreça IP, Un cop donat d’alta, l’usuari podrà realitzar tants comentaris com vulgui i donar resposta sobre els anteriors.

Hi ha altres finalitats per les quals tractem les teves dades personals:

 • Per garantir el compliment de les condicions dús i la llei aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d’eines i algoritmes que ajuden aquesta web a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull.
 • Per donar suport i millorar els serveis que ofereix aquesta web.
 • També es recullen altres dades no identificatives que s’obtenen mitjançant algunes galetes que es descarreguen a l’ordinador de l’usuari quan navega en aquesta web que detallo a la política de galetes.

D’acord amb el que estableix el reglament general de protecció de dades europeu (RGPD) 2016/679, Jesús Martín Vidal (Aethnic) amb domicili al c/ Rocafort 242 bis, 3a planta. 08029, Barcelona, serà responsable del tractament de les dades corresponents a Usuaris de la web i subscriptors.

Aethnic no ven, lloga ni cedeix dades de caràcter personal que puguin identificar l’usuari, ni ho farà en el futur, a tercers sense el consentiment previ. Tot i això, en alguns casos es poden realitzar col·laboracions amb altres professionals, en aquests casos, es requerirà consentiment als usuaris informant sobre la identitat del col·laborador i la finalitat de la col·laboració. Sempre es realitzarà amb els estàndards de seguretat més estrictes.

Legitimació per al tractament de les teves dades

La base legal per al tractament de les vostres dades és: el consentiment. Per subscriure’s a la llista de correu o fer comentaris en aquesta web es requereix el consentiment amb aquesta política de privadesa.

L’oferta prospectiva o comercial de productes i serveis està basada en el consentiment que se us demana, sense que en cap cas la retirada d’aquest consentiment condicioni l’execució del contracte de subscripció.

Per quant de temps conservarem les teves dades?

Les dades personals proporcionades es conservaran fins que se sol·licite la supressió per l’interessat.

A quins destinataris es comunicaran les teves dades?

Moltes eines que s’utilitzen per gestionar les vostres dades són contractades per tercers.

Per prestar serveis estrictament necessaris per al desenvolupament de l’activitat, https://www.aethnic.org, comparteix dades amb els prestadors següents sota les corresponents condicions de privadesa:

Google Analytics: un servei analític de web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware del qual oficina principal està el 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units (“Google”). Google Analytics utilitza “cookies”, que són arxius de text ubicats al vostre ordinador, per ajudar a http://www.travindy.com a analitzar l’ús que fan els usuaris del lloc web. La informació que genera la galeta sobre el seu ús de http://www.travindy.com (incloent-hi la teva adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google als servidors dels Estats Units.

Hosting: Dinahosting SL amb domicili a La Corunya, Espanya. Més informació a: https://dinahosting.com. Dinahosting tracta les dades amb la finalitat de fer els seus serveis de hosting a Jesús Martín Vidal.

Plataforma web: Automattic Inc., amb domicili als Estats Units. Més informació a: https://es.wordpress.com/ (Automattic Inc.). Automattic Inc. tracta les dades amb la finalitat de realitzar els seus serveis de plataforma web a Jesús Martín Vidal.

Email màrqueting: CPC Servicios Informativos SL, amb domicili a Madrid, Espanya. Més informació a: https://mailrelay.com/ (CPC Servicios Informativos SL). CPC Servicios Informativos SL tracta les dades amb la finalitat de realitzar els seus serveis d’email màrqueting a Jesús Martín Vidal.

Navegació

En navegar per https://www.aethnic.org es poden recollir dades no identificables, que poden incloure, adreces IP, ubicació geogràfica (aproximadament), un registre de com sutilitzen els serveis i llocs, i altres dades que no poden ser utilitzats per identificar l’usuari. Entre les dades no identificatives hi ha també les relacionades amb els teus hàbits de navegació a través de serveis de tercers. Aquest web utilitza els següents serveis d’anàlisi de tercers:

 • Google Analytics

Utilitzem aquesta informació per analitzar tendències, administrar el lloc, rastrejar els moviments dels usuaris al voltant del lloc i per recopilar informació demogràfica sobre la meva base d’usuaris en conjunt.

Secret i seguretat de les dades

https://www.aethnic.org es compromet en l’ús i el tractament de les dades incloses personals dels usuaris, respectant la seva confidencialitat i utilitzar-les d’acord amb la finalitat del mateix, així com a donar compliment a la seva obligació de guardar-les i adaptar-les totes les mesures per evitar l’alteració, la pèrdua, el tractament o l’accés no autoritzat, de conformitat amb el que estableix la normativa vigent de protecció de dades.

http://www.aethnir.org no pot garantir l’absoluta inexpugnabilitat de la xarxa Internet i, per tant, la violació de les dades mitjançant accessos fraudulents per part de tercers.

Pel que fa a la confidencialitat del processament, Aethnic s’assegurarà que qualsevol persona que estigui autoritzada per Aethnic per processar les dades del client (inclòs el seu personal, col·laboradors i prestadors), estarà sota l’obligació apropiada de confidencialitat (ja sigui un deure contractual o legal).

Exactitud i veracitat de les dades

Com a usuari, ets l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que remetis a https://www.aethnic.org exonerant Aethnic, de qualsevol responsabilitat sobre això.

Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l’exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades. L’usuari accepta proporcionar informació completa i correcta al formulari de contacte o subscripció.

Acceptació i consentiment

L’usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint-ne el tractament per part d’Aethnic en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta política de privadesa.

Revocabilitat

El consentiment prestat, tant per al tractament com per a la cessió de les dades dels interessats, és revocable en qualsevol moment comunicant-ho a Aethnic en els termes establerts en aquesta Política per a l’exercici dels drets ARCO. Aquesta revocació en cap cas no té caràcter retroactiu.

Canvis en la política de privadesa

Aethnic es reserva el dret a modificar aquesta política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria. En aquests supòsits, Aethnic anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb una antelació raonable a la seva posada en pràctica.

Correus comercials

D’acord amb la LSSICE, https://www.aethnic.orgno fa pràctiques de SPAM, per la qual cosa no envia correus comercials per via electrònica que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l’usuari. En conseqüència, a cadascun dels formularis que hi ha al web, l’usuari té la possibilitat de donar el seu consentiment exprés per rebre el butlletí, amb independència de la informació comercial puntualment sol·licitada.

Conformement al que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de comerç electrònic, https://www.aethnic.org es compromet a no enviar comunicacions de caràcter comercial sense identificar-les degudament.

Aquesta política de privadesa ha estat actualitzada el 27 d’abril de 2023.