NOTICIES

  • Acció Local
Actualment, gràcies al suport de l’Ajuntament de Barcelona, Aethnic està desenvolupant un nou projecte amb l’objectiu de millorar i potenciar l’accés de totes les persones a l’activitat turística del barri. En el decurs de la proposta, Aethnic ha realitzat diverses activitats per conèixer, analitzar i millorar l'oferta turística del Poblenou.
  • Acció Local
La Declaració d'Aethnic és un catalitzador per manifestar la urgència de reconvertir el turisme en un moviment tractor de la transició ecosocial i incidir en la necessitat de transformar els models turístics tradicionals en pro dels reptes globals del Planeta.
  • Acció Local
Organitzem una passejada al barri de la Sagrada Família per visibilitzar les iniciatives d’Economia Social i Solidària que s’involucren de forma activa amb el territori i el seu potencial per a la transició ecosocial.
  • Acció Local
La Xarxa de Turisme Responsable és un dels projectes beneficiaris del programa europeu Tourban, que té per objectiu l’enfortiment de projectes de turisme urbà sota criteris de sostenibilitat
  • Acció Local
A principis d’any, Aethnic va donar el tret de sortida a la segona fase del projecte XTRS de Barcelona, una aliança estratègica que pretén transformar el model turístic actual en un de responsable i sostenible a partir de la participació activa dels agents locals de la ciutat.
  • Cooperació Internacional
Alt nivell de satisfacció i bon aprofitament teòric i pràctic, primeres conclusions dels treballs d'avaluació externa que condueix la consultora Momentum per al projecte No Woman Left Behind
  • Cooperació Internacional
L'Associació Ethnic i l'ITTOG de Gàmbia organitzem, en el marc del projecte No Woman Left Behind i amb el suport de l'ACCD de la Generalitat una Conferència Internacional per tractar de la situació i els reptes relacionats amb els drets humans i de gènere en el turisme i per avançar internacionalment envers el turisme sostenible. L'11 de novembre a Barcelona, a Palau Macaya, de l'Obra Social de la Caixa.
1 / 212