NOTICIES

Presentació del projecte d’Aethnic a la revista “Ep! Estem aquí!”, del CTO ASPACE.

Dijous passat, Aethnic va assistir a la celebració del 25è aniversari de la revista “Ep! Estem aquí!”, un magazin impulsat pel CTO ASPACE Poblenou i  desenvolupat pels seus membres, que any rere any té per objectiu presentar les múltiples i diverses activitats que es realitzen al centre mitjançant un fil conductor.

En aquesta edició, el tema monogràfic de la revista va ser “El Planeta Terra”, i una de les activitats que s’hi va presentar va ser la del projecte “Turisme Accessible al Poblenou”, una iniciativa que Aethnic va desenvolupar al llarg del 2023 amb el suport i la col·laboració dels membres d’aquest centre. 

En el decurs de la celebració, la qual va comptar amb l’assistència dels familiars dels nois i noies d’ASPACE, Aethnic va exposar els resultats d’aquest projecte i va presentar la Guia de Turisme Accessible al Poblenou, un recurs co creat amb la participació de tots els seus membres i de l’alumnat del Grau d’Interpretació i Traducció de la UPF, que van valorar mitjançant un seguit de visites l’accessibilitat de diversos punts d’interès turístic del barri.

La intervenció d’Aethnic va culminar amb una sèrie de conclusions que pretenien posar de relleu la necessitat  d’avançar cap a un model turístic més inclusiu i accessible per tal que totes les persones, independentment de les seves capacitats físiques, cognitives, sensorials i de comunicació, puguin gaudir de la ciutat en plenes condicions. Així mateix, la representant d’Aethnic a l’esdeveniment va tancar la presentació amb un missatge contundent que manifestava la necessitat d’implicar, encara més, la societat civil i els col·lectius afectats, en el desenvolupament de projectes de valor social.