NOTICIES

Sessió de Formació i Hackató “Turisme Accessible al Poblenou”

El passat 9 d’octubre, l’equip d’Aethnic va celebrar la Sessió “Turisme Accessible al Poblenou” amb l’objectiu de detectar mancances i oportunitats en relació a l’activitat turística del barri. L’esdeveniment, el qual pretenia convertir-se un espai de trobada i participació entre el sector públic, sector privat i societat civil del Poblenou, va comptar amb l’assistència de 31 persones, entre les quals hi havia representants d’equipaments culturals, allotjaments turístics, agències de viatge, guies de turisme i organismes tant públics com privats que treballen per millorar i promoure el benestar de les persones amb diversitat funcional. 

La sessió de treball es va dur a terme al Centre Cívic Can Felipa, a la sala “Teatre”, la qual comptava amb nombroses adaptacions en matèria d’accessibilitat: accés directe en ascensor des de la planta baixa, rampa d’accés, lavabos adaptats i un bucle magnètic. A més, la Jornada es va desenvolupar amb la col·laboració especial de 4 alumnes de l’EMAV (Escola de Mitjans Audiovisuals de Barcelona) que van encarregar-se de la subtitulació en directe de la sessió. L’acte va comptar amb dos blocs temàtics diferenciats: una formació i seguidament una hackató. Descarrega l’informe complet per conèixer els resultats de l’esdeveniment. 

Aquesta sessió de treball va ser possible gràcies al suport de l’Ajuntament de Barcelona, en el marc dels projectes Impulsem el Que Fas.