NOTICIES

La Xarxa d’Atehnic s’estén a tres noves vegueries i ja té presència a tot Catalunya

Des de gener, l’equip d’Aethnic treballa de valent per acostar el projecte de La Xarxa a tots els racons de Catalunya.

Gràcies al suport de la Generalitat de Catalunya, la iniciativa de La Xarxa, la qual busca teixir una oferta turística alternativa basada en criteris d’Economia Social, estén les seves ales i guanya presència a tres noves vegueries: les Terres de l’Ebre, el Camp de Tarragona, i les Terres de Lleida. 

Per fer-ho, La Xarxa basa les seves actuacions en els resultats d’investigacions preliminars realitzades entorn de les realitats turístiques de cada lloc. A través de les dades presentades pels Patronats de Turisme de les Diputacions de Lleida i Tarragona, i dels respectius plans estratègics de les destinacions, Aethnic traça línies específiques que donen suport a idees com: “posar en valor els productes locals”; “incrementar les propostes enogastronòmiques i culturals”; “fomentar un turisme que millori la qualitat de vida dels residents”; “desestacionalitzar l’oferta mitjançant la posada en valor de productes menys coneguts”; o “cercar un perfil de visitant més respectuós i disposat a conèixer el territori en profunditat”. 

Totes les experiències que Aethnic co crea amb els agents locals del territori passen a formar part del marketplace de La Xarxa; una plataforma digital que aglutina l’oferta de Turisme i ESS de Catalunya, i que ofereix l’oportunitat de redescobrir el territori des de la responsabilitat ambiental i la justícia social.

Recentment, l’equip de La Xarxa ha incorporat experiències singulars de les Terres de l’Ebre, el Camp de Tarragona, i les Terres de Lleida. Descobreix-les mitjançant aquest enllaç.