NOTICIES

MomentumCo realitza l’avaluació externa d’impacte del projecte No Woman Left Behind

Momentum, prestigiosa consultora catalana especialitzada en avaluacions d’impacte ha estat l’empresa escollida per realitzar l’avaluació externa de resultats i impacte a Gàmbia del Projecte “No Woman Left Behind”.

L’avaluació externa és un dels requisits exigits en qualsevol, projecte de cooperació al desenvolupament, i en especial els que tenen el suport de les administracions públiques, com és el cas del NWLB, que compta amb el suport de l’Agència Catalana de Cooperació (ACCD) de la Generalitat.

L’equip professional de Momentum, dirigit per Xavier Estivill i Marta Canals, va començar la seva tasca elaborant uns qüestionaris a omplir per part de les titulars de drets participants en el projecte, és a dir, les domnes vulnerabilitzades que han arribat al final del programa de formació, capacitació, apoderament i mentoratge realitzat.

A partir d’aquí, Momentum ha organitzat diverses sessions amb participació directa de tots els col·lectius que han intervingut en el desenvolupament de les activitats: les estudiats, el professorat i el personal de gestió tant a Gàmbia com a Catalunya.

Les sessions s’han realitzat per mitjà de videoconferència. Actualment s’estan computant i analitzant els resultats obtinguts.

A finals de desembre es publicarà la Memòria d’Avaluació que recollirà tant l’impacte biogràfic i personal que el projecte ha aconseguit en les titulars de drets, com les dimensions relacionades amb la transformació del model turístic que el projecte també ha cercat.