NOTICIES

L’associació ethnic presenta els seus projectes a l’espai Perequartu

El passat dijous 17 de març, la plataforma Taula Eix Pere IV va organitzar una jornada participativa per donar a conèixer les iniciatives de l’Economia Social i Solidària que es duen a terme al barri del Poblenou. L’aplec es va desenvolupar de 18h00 a 20h00 i va constar d’una sessió de xerrades i d’un piscolabis de germanor.

El nostre equip no es va voler perdre l’ocasió i va participar-hi com a entitat sòcia de l’espai. Com totes les altres entitats assistents, Aethnic va aprofitar la seva franja d’intervenció per presentar l’associació i explicar el projecte de la Xarxa de Turisme Responsable i Sostenible, també coneguda com La Xarxa d’Aethnic. En el torn de preguntes, el públic va mostrar-se molt interessat en el projecte i va voler conèixer més detalls sobre el seu procés d’articulació i sobre les experiències que ja el conformen. 

El resultat de la jornada va ser més que satisfactori ja que Aethnic va poder conèixer iniciatives com les de Larre, Hospice, Clara i VerdNou, i va poder interactuar i fer xarxa amb els seus impulsors. 

Així doncs, des d’aquí, animem a la Taula Eix Pere IV a organitzar més sessions d’aquest tipus per seguir apropant els projectes de l’ESS als veïns i les veïnes de Barcelona. 

 

Aethnic participa de la xerrada “Què s’hi cou al Poblenou?” amb l’objectiu de crear sinèrgies i promoure la intercooperació amb altres entitats i veïnes del barri.