VIATGES

SENEGAL I GAMBIA EN BICICLETA

8 DIES

Desde 950€ per persona

Un viatge en bicicleta a ritme tranquil per submergir-nos en la cultura d’aquesta regió i gaudir dels paisatges espectaculars que ens ofereix.

Hem dissenyat amb cura aquest viatge en bicicleta per Gàmbia i Senegal per explorar els diferents indrets que ens ofereix aquest magnífic paisatge. Passarem d’una zona de sabana (Gàmbia) a una àrea selvàtica subtropical poblada amb enormes ceibes, baobabs i arbres de mango (Senegal).

Aquest viatge és una ruta de 6 dies de ciclisme que comença al poble de Diololou. Passarem pel poble de Balla recorrent un paisatge verd i tropical entre grans arbres i petits poblats de l’ètnia Diola. Ens endinsarem cap a la regió de l’Alta Casamance, on ens dirigirem cap a Thionk Essyl, passant pel bosc d’arbres sagrats de Diegoune, Affinam, Ziguinchor, Oussouye. Pedalejar perl Senegal és increïble: carreteres gairebé sense trànsit ni desnivell entre paisatges espectaculars.

El contacte amb la gent local i l’intercanvi cultural seran els eixos que guiaran el viatge i oferiran una experiència caracteritzada pel compromís amb un turisme responsable i l’autenticitat de les experiències viscudes. Acabarem el nostre viatge visitant la fantàstica illa d’Egueye, al riu Casamance, i les precioses platges d’Abéné i Kafountine.

Necesites més informació?

Introdueix les teves dades per descarregar la fitxa