NOTICIES

Creació de noves experiències de turisme responsable a Poblenou

Aprendre a preparar i degustar un bon cafè i saber-ne l’origen, o bé descobrir els secrets de l’orxata, o de la cervesa, la història i la màgia de la imatgeria festiva de Poblenou seran algunes de les experiències de nova creació que formaran part del catàleg Poblenou Turisme Responsable (PTR) que estem creant Aethnic amb les entitats i comerços tradicionals de Poblenou en el marc del projecte xarxa de turisme responsable-Projecte Pilot Poblenou

Ca’l Nomad, La Cervesera de Poblenou, Orxateria El Tio Che o el Centre d’Imatgeria Festiva de Poblenou són algunes de les entitats amb les que l’equip del projecte està treballant intensament.

El procés de treball és laboriós i segueix un mètode: primer identifiquem les activitats que ens semblen atractives per als visitants al barri. després contactem, amb ells, expliquem el projecte i tenim una trobada on detallem els objectius i els passos a seguir. tot seguit elaborem una fitxa d’experiència que ens serveix de base per co-crear amb l’entitat.

Finalment, amb un grup real de persones, fem la “prova de càrrega” per testar si la idea és viable i ajustar-la en format (durada, contingut, dramatització, etc)

Portem uns quants mesos de treball de formigueta i aviat es podran veure els bons resultats que estem assolint. El projecte té el suport del programa Impulsem el que Fas de Barcelona Activa, finançat amb la Taxa Turística.