NOTICIES

Acte públic a Banjul d’inici de “No Women Left Behind”

La Televisió Nacional de Gambia (GRTS) es fa ressò del llançament el 17 d’abril a Banjul del projecte “No Woman Left Behind” que impulsem Aethnic, l’Institute of Travel and Tourism of Gambia (ITTOG) i la Gender Platform.

Al llarg de 2021, el projecte capacitarà fins a 30 dones en situació de vulnerabilitat com a professionals del TRS (turisme responsable i sostenible) i les acompanyarà en la seva inserció laboral i apoderament en drets humans i de gènere. Compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya per mitjà de l’Agència Catalana de Cooperació (ACCD).

L’acte va comptar amb l’assistència del Ministre de la Dona, Afers Socials i Infància, Sr. Kajali Sonko, del Director de la National Human Rights Comission (NHRC), Dr. Cherno Omar Barry. I naturalment, de les 30 dones inscrites al Curs de Capacitació.
En nom del projecte van intervenir Sheik Tejan Nyang, director de l’ITTOG, Dr. Adama Bah, president del ITTOG i responsable local del Projecte, i Tabou Sarr, presidenta de la Gender Platform. Per part d’Aethnic, van intervenir en l’acte el director del Projecte, Jordi Tolrà i el president de l’Associació, Jesús Martín.