VIATGES

CALIDOSCOPI D’ÈTNIES

8 DIES

Desde 1.200€ per persona

Una experiència inoblidable on en pocs dies farem una immersió cultural per conèixer Gàmbia des de dins.

Durant aquesta ruta farem una immersió cultural descobrint la naturalesa d´aquest petit país, entrant en contacte amb la població local, i participant en projectes de cooperació al desenvolupament.

Començarem el nostre itinerari des de la costa gambiana per seguidament endinsar-nos cap a l’interior del país, cap a Ndemban i Bintang. Aquest viatge ens permetrà conèixer la realitat social del país mitjançant la visita a les principals organitzacions locals que treballen pel desenvolupament, els drets humans i la justícia social, sense renunciar a unes vacances on també coneixerem de primera mà els espais naturals i d’interès cultural més significatius del país com Baboon Island, Janjanbureh, el monument sagrat de Wassu, Jarjari, i ens endinsarem en la història universal a través de la figura de Kunta Kinteh als pobles d’Albreda i Juffureh.

El contacte amb la gent local i l’intercanvi d’experiències serà un dels eixos que guiaràn el viatge. Finalitzarem el nostre itinerari a la costa del somriure, on visitarem Sanyang, i els pobles de tradició pesquera de Kartoong i Tanji.

Descarrega la fitxa completa en PDF

Necesites més informació?

Introdueix les teves dades per descarregar la fitxa