VIATGES

TERRA DE BAOBABS

8 DIES

Desde 990€ per persona

Un viatge diferent per descobrir una de les zones menys conegudes del Senegal, la regió rural de la Casamance.

Un primer contacte amb la diversitat d’ètnies i comunitats de Gàmbia i el sud del Senegal, dos països oest-africans que ens permetran descobrir i conviure amb les tradicions i els estils de vida locals. Al poble de Thionk Essyl la família Diatta ens rebrà amb un àpat típic de la regió i un bon te senegalès.

Palmeres i arrossars es barregen entre la vegetació tropical d’aquesta regió d´ambient fresc i de colors intensos. Navegarem entre els manglars dels afluents del riu Casamance, on visitarem diferents illes, com Nioumone, Egueye i Karabane. Escoltarem la música tradicional senegalesa de la mà del conegut artista local Jean Philip amb la seva guitarra tradicional Ekonting. Visitarem el poble d’Oussouye i els pobles animistes del voltant, i també la ciutat de Ziguinchor, capital de la Casamance on passarem pel mercat d’artesania, i finalitzarem el nostre viatge fent una passejada per la platja d’Abené i Kafountine.

El contacte amb la gent local i l’intercanvi cultural seran els eixos que guiaran el viatge i oferiran una experiència caracteritzada pel compromís amb un turisme responsable i l’autenticitat de les experiències viscudes.

Descarrega la fitxa completa en PDF

Necesites més informació?

Introdueix les teves dades per descarregar la fitxa