VIATGES

SENEGAL EN FAMÍLIA

8 DIES

Una experiència compromesa amb el turisme responsable dissenyada especialment per a famílies que vulguin descobrir la regió de la Casamance. Proposta co-disenyada amb Familias en Ruta.

Des d’Aethnic i amb la col·laboració de Famílies en Ruta, us proposem una experiència pensada i adreçada a famílies amb nens (que viatgen sense presses) i sota la filosofia d’un viatge de turisme responsable i solidari on promovem la convivència i intercanvi amb la població local.

Palmeres i arrossars es barregen entre la vegetació tropical d’ambient fresc i de colors intensos en aquesta regió al sud del Senegal: la Casamance. Gaudirem del riu Casamance, on visitarem diferents illes, com Nioumone, Egueye i Karabane, no sense abans submergir-nos en la cultura i les tradicions locals gràcies a la família Diatta, del poble de Thionk Essyl, que ens rebrà amb els braços oberts i ens prepararà el menjar típic de la regió i un bon te a l’estil senegalès. Presenciarem el ball tradicional del Koumpo, un personatge de la mitologia Diola, a Dianki, després de descobrir l’entorn, els arbres, els fruits salvatges i la fauna. Escoltarem la música tradicional senegalesa de la mà del conegut artista local Jean Philip.

Visitarem Oussouye i també Ziguinchor, capital de la Casamance on farem una parada al mercat d’artesania, i realitzarem activitats perquè els més petits puguin gaudir del viatge amb la mateixa intensitat. Vine a descobrir el Senegal, un país que enamora tots els que el coneixen.

Especial col.laboració de:

Descarrega la fitxa completa en PDF

Necesites més informació?

Introdueix les teves dades per descarregar la fitxa