VIATGES

RITMES I COLORS

15 DIES

Des de 1.500€ per persona

Aquesta proposta pel País Bassari pretén acostar els viatgers als hàbits i els costums d’aquests dos països de l’Àfrica subsahariana.

Aquest viatge ens portarà des de l’esplendor comercial de la costa gambiana fins al País Bassari, l’única zona muntanyosa de tot el Senegal, passant pels tradicionals poblats animistes de la Casamance.

Visitarem els pobles de tradició pesquera gambians com Tanji i Sannyang, els poblats Bedik del País Bassari, amb els paisatges naturalistes i cascades característiques del poble de Dindefelo i els poblats animistes de la Casamance, passant per Oussouye, Seleki, l’illa de Kabrousse i Thionk Essyl entre d’altres. Els ritmes i colors d’aquestes tres regions guiaran aquest viatge marcat pel contacte cultural.

Un itinerari molt complet que ens permetrà introduir-nos a l’Àfrica negra subsahariana convivint amb les tradicions i els estils de vida. Coneixerem griots o músics tradicionals, descobrirem la gastronomia local, passejarem per platges d´ambient tropical entre vestigis de l´època colonial, participarem en tallers d´artesania local i coneixerem projectes de cooperació, respectant els criteris del turisme sostenible.

Descarrega la fitxa completa en PDF

Necesites més informació?

Introdueix les teves dades per descarregar la fitxa